Despre - Taxi100zeceExperienta de peste 15 ani isi pune amprenta asupra profesionalismului angajatilor si a serviciilor oferite. Suntem cu un apel inaintea concurentei deoarece ne dedicam timpul pentru ca tu sa ajungi sigur si repede la destinatia aleasa. Am ajuns aici, in fruntea alegerilor tale, prin pasiune si respect. Ne-am imbunatatit treptat parcul auto si in prezent avem 220 de autoturisme pregatite sa-ti vina in ajutor la orice minut din zi si noapte.

Noi iti oferim toata gama de servicii: transport persoane, taxi shopping, si iti garantam siguranta si confortul asteptat. Am investit timp, resurse si atentie in managementul parcului auto, care este controlat si reînnoit periodic. Interesul nostru fata de masini face ca siguranta sa fie principalul motiv pentru care fiecare calatorie va fi ireprosabila.

Multumirea ta este esentiala pentru echipa Taxi100zece , de aceea permanent masinile puse la dispozitie sunt întretinute si periodic verificate în service. Cu noi calatoria ta este una linistita într-un ambient curat, lipsit de fum si zgomot, iar soferii îti vor acorda 100% din atentia lor. Ne-am apropiat fata de comunitate si deseori am oferit inapoi dedicatia pe care a avut-o fata de noi. Acolo unde a fost nevoie, am fost primii care ne-am alaturat cauzei si ne-am implicat pentru un viitor mai bun.